maanantai 3. lokakuuta 2011

Vielä kerran puolukoita

Kävin kerran kiellon päälle metsässä poimimassa puolukoita.

Metsässä oli jo kovin syksyistä.
Puolukoista tein mehua. Viinihapolla tehty puolukkamehu on kauniin punaista, hyvää ja kaiken lisäksi vielä terveellistäkin. Kellarissa on nyt pullotolkulla tuoremehua puolukasta, juolukasta ja variksenmarjasta.

Kissa odotteli kotitiellä tuloani.Mitä lie kissalla asiaa?
Rapsuta minua!

4 kommenttia:

 1. Täälläpä on luonnikkaan rentoa vaaleanpunanenäistä porukkaa...
  Tunnustan heti, etten ole kissaihminen vaan ennemminkin koiraihminen. Surukseni on todettava ettei yksikään kissa ei ole koskaan onnistunut rentoumaan seurassani -tai no yksi höveli.
  Tuota puolukkamehua voisin kokeilla. On tullut juoduksi liikaa kaupanmehuja eikä niiden tölkkien sisällöistä voi aina olla varma. Nautitaan syksystä.

  VastaaPoista
 2. Kiitti kommentistasi sukkien suhteen. Jos haluat sen mallin, niin voisin lähettää s-postitse. Ei se ole oma keksimäni kuin puoliksi. Mun s-postin näet blogini oikeassa yläkulmassa.
  Vieläkin täytyy ihastella noita kisuja. Minä+koko perheeni ollaan kaikki yhtä kisuhulluja. Meille saa tulla naapurienkin kissat. Koskaan ei ole kissanpissan haju nurkissa häirinnyt.
  Kivasti osaat kuvata tätä syksyistä luontoakin.
  Hei, kaipaisin tuohon profiiliosastoon sitä URL-vaihtoehtoa, koska blogini on vuodatuksessa. Joudun muuten kirjautumaan google-tiliin.

  VastaaPoista
 3. Kylläpä oli ihania kuvia ja värejä ja kissoja!Onnea uudelle blogille ja tervetuloa blogimaailmaan.

  Ihan piti tarkkaan katsella tiedän kissojenne värejä ja kuonoja, kyllä on aikamoisen ihania otuksia:)Ja koiruus tietenkin myös.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteistanne! Rouva Kameleontti: ikävää, kun kissat eivät viihdy seurassasi. Onneksi koirat voivat vähän korjata tilannetta. Karvaiset seuralaiset ovat nääs ihmiselle hyväksi. Viinihapollista mehua suosittelen! Pirena: kiitos neulekiekurakuviosta! Pitää laittaa oitis puikoille. Yritin tehdä säätöjä tuon kommentoinnin suhteen - toivottavasti nyt on helpompi kommentoida.
  Pirjo: kisujen kuonot on somia! Samoin tutkiskelin Sinun kissojasi blogissasi. Rapsutuksia ja mukavia hetkiä kisujen kanssa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!