torstai 7. kesäkuuta 2012

Wanted!

Risto Reipas alias Jisto on ollut kateissa jo toista viikkoa! On etsitty naapurustosta, pelloilta, varastoista, autotallista. On soiteltu löytöeläintaloon. Öisin näen unta Jistosta. Ei löydy ei. Tule jo takaisin kotiin, Jisto! Minne voi kadota tällainen lössykkä?

12 kommenttia:

 1. Voi ei! Toivottavasti Jisto tulee pian takaisin kotiin! Minä menisin huolesta sekaisin, jos Topi katoaisi edes päiväksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän. Välillä olen ihan sekaisin huolesta, mutta minkäs teet? Kissalla on kissan luonne: luonto vetää pois mamman luota. Toivottavasti ruokakupit houkuttelevat takaisin.

   Poista
 2. Jospa se on naisissa.
  Kamalaahan se on ootella et mihkä hittoo se eläin on menny. Meillä Pekka-perkele tuli eilen vast 21.30 ja meil ku mennää koisii yleesä 20 aikaa.

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti Jisto löytyy! Jospa se tosiaan olisi naisissa... ;)

  VastaaPoista
 4. Tuo nais-juttu olisi kyllä toivottavaa - silloinhan Jisto voisi hyvin ja olisi elämänsä kunnossa. Lähteeköhän leikattu kolli naisiin?

  VastaaPoista
 5. Eikö Jistoa ole näkynyt vieläkään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole näkynyt Jistoa ei. Suru on puserossa.

   Poista
 6. Voi hyvänen aika! Toivottavasti poika hipsii kotiin mitä pikimmin! Mahtaisi olla kamalaa jos kaveri olisi hukassa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tässä on jo aika synkät tunnelmat. Reilun kaksi viikkoa on poika ollut teillä tuntemattomilla. Vielä jaksan toivoa, että kisu kotiutuisi.

   Poista
  2. Onhan noita tarinoita, että kissat ovat olleet poissa viikkoja ja kuukausiakin ja silti palanneet kotiin! Nythän on kesä, ei palellu ja pikkujyrsijöitä riittää evääksi. Toivoa on!

   Poista

Kiitos kommentistasi!