maanantai 23. heinäkuuta 2012

Kissakuulumisia

Nyt alkoi vihdoin ja viimein kesäloma! Jospa nyt ehtisi kirjoittelemaan blogia tiheämmin. Pari kertaa olen jo käynyt pitkällä metsälenkillä. Kyllä on kunto rapistunut lomaa odotellessa! Ei meinaa jaksaa kävellä normaalia lenkkiä.
Kanervat kukkivat ja pörriäiset pörräävät. Kaunista.
Näissä maisemissa on havaittu meidän Risto Reipas muutama päivä sitten. Matkaa kotiin on noin kilometri. Kisu katosi kuin tuhka tuuleen noin kaksi kuukautta sitten. Nyt siis vasta ensimmäinen havainto koko ajalta. Kuljeskelin viikonloppuna metsässä ja pihamaastoissa vedellen perässäni kisun rakasta lelua: päistään pureskeltua sinivalkoista mittanauhaa. Mahtoi näyttää hassulta. Ei löytynyt kisua. Tässä vielä kuva maaliskuulta, kun Risto Reipas kalasti Jafariinaa samaisella mittanauhalla.
Musti Mamma ja Jafariina kisailivat jatkuvasti Talon Kuningattaren tittelistä ja kisailun lopputuloksena Musti lähti maailmalle. Kolmesti hain sen yhden naapurin lintulaudan alta takaisin kotiin. Naapuri harrastaa lintubongausta ja lintujen ruokintaa ja ystävällisesti ilmoitti aina minulle, että "jos hakisitte taas kissanne pois". Sitten Mustille löytyi uusi koti muutaman kilometrin päästä, jonne Musti Mökkylä on kotiutunut. Kävin tarkastuskäynnillä juhannuksen jälkeen ja levollisen oloinen oli kisu. Tässä Musti uudessa kodissaan.
Mitenhän tässä selviää vain neljällä kissalla?

1 kommentti:

  1. Byäääh-- ja mulla alkaa huomenna työt... ois vielä voinu lomailla kyllä ihan mielellään. Mustille tsemppiä uusiin seikkailuihin!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!