perjantai 14. syyskuuta 2012

Petäjäinen viikko

Kulunut viikko on ollut varsin petäjäinen. Olen neulonut kolmet Petäjä-sukat Ullaneuleen ohjeella. Aivan villiinnyin tästä mallista ja olen etsinyt sopivat ruskeasävyistä lankaa, että vielä kokeilisin sitäkin Petäjäksi.
Näyttääkö tämä neulepinta petäjän kyljeltä? Neuloin kolmet miesten sukat varastoon, kun aina tulee yllättävä tilanne, jossa "heti nyt!" pitää jostain löytää miesten sukat lahjaksi.
Risto Reipas tuli reissuiltaan kotiin ja hieroo uudelleen tuttavuutta muiden kissojen kanssa. Viiru-herra on epäileväinen Risto Reippaan aikomusten suhteen.
Näillä korkeuksilla oli jo yksi pakkasyö. Onneksi auringonkukka-viljelmäni eivät paleltuneet täysin. Toivottavasti kaikki lajit ehtivät edes aueta ennen seuraavia pakkasia.

4 kommenttia:

 1. Hyvä että Risto Reipas on kotona taas! Hyvät näyttää välit olevan Viiru-herrankin kanssa, epäilyksistä huolimatta.

  Sukkaneule kyllä voi näyttääkin hieman petäjän kyljeltä.

  VastaaPoista
 2. Oho, oletpas sinä riehaantunut tehtailemaan sukkia! Aikas kivannäköinen malli. Eikös se Risto meinaa millään pysyä kotoa?

  VastaaPoista
 3. Risto Reippaan touhuilu on kummallista: kotona on niin lutuista lössykkää, syö ja nukkuu vaan ja hirrrrveeesti haluaa silityksiä ja rapsutuksia ja sylityksiä. Ja sitten se kissan varjopuoli vai pitäisikö sanoa villikissa-puoli: ottaa ja häipyy maailmalle päiviksi, viikoksi, kuukausiksi. Elelee villinä ja vapaana kuin taivaan lintu - siis metsien kissa. Sitten palaa kotiin ja jatkaa elämäänsä lössykkänä kuin ei olisi poissa ollutkaan. Ja sillä välillä minä olen ollut ihan hermona ja huolissaan kissan kohtalosta.
  Juu, minä olen ihan villiintynyt neulomaan sukkia! Villasukilla voi pelastaa koko maailman!

  VastaaPoista
 4. Onpa kauniita Petäjä-sukkia! Minäkin olen todennut, että on hyvä aina pitää muutamat valmiit sukat varastossa "hätätilanteita" varten. Juuri viime viikolla esimerkiksi selvisi, että anopin ainoissa (!) villasukissa on ammottavat reiät, niin oli helppo napata laatikosta sukat ensihätään. Täytyypä vielä joululahjaksi ainakin toiset tikutella.

  Oi voi - ymmärrän kyllä huolen, jos kissa katoilee noin. Meillä on ihan tuollainen kotona viihtyvä otus, mutta minäkin varmasti menettäisin yöuneni, jos se lähtisi omille teilleen :/

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!