torstai 2. tammikuuta 2014

Koiraa käsissä

Koirasta lähtee karvaa, tiedättehän. Kehräyshimon iskettyä emäntään on meidän talossa kerätty kaikki koirankarvat talteen ja vähän naapureitten ja tuttujen ja työkavereittenkin koirista. Karvojen kerääminen on muuten paljon nopeampaa kuin niiden kehrääminen langaksi - kummallista. Nurkat kohta pullistelee laatikoissa olevia koiran karvoja... Sitten on vielä ne vapaana leijuvat kissan karvat.(On kissankarvoja kyllä laatikossakin odottamassa kehräystä.)

Joululahjaksi tein miehelle sitten meidän koiruuden pohjavillasta ja lampaan villasta käsin kehrätystä langasta kämmekkäät, pyhä sellaiset. Näillä kädenlämmittimillä EI saa tehdä autoremonttia ja puusavottaa vaan pistää kaupungille käteen komistukseksi. Enintään autolla ajaessa saa koirankarvakämmekkäitä käyttää.
Koirankarva kädenlämmittimet
Mies puolestaan teki minulle sukanpingottimet vanerista. Käyttöohjeita ja -rajotteita ei ole läheskään niin paljon kuin kämmekkäissä.
sukanpingotin
Hyvin toimii pingottimet. Seuraavista sukista sitten kuva pingottimissa eikä jaloissa kuten tähän saakka.

4 kommenttia:

  1. Oikein käytännölliset lahjat molemmilta, otsikko jo nauratti.:)

    VastaaPoista
  2. Hienot kämmekkäät, hienot pingottimet. Kyllä vaan on niin, että ei sovi kämmekkäitä joka paikassa käyttää. Kehrääminen ja karstaaminen on aikamoinen työ, ja noin hienot olet vielä tehnyt!

    VastaaPoista
  3. Kiitos, kiitos! Tyytyväisyys lahjuksiin on molemminpuoleista.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!