lauantai 17. joulukuuta 2011

Hiiri-pötkylöitä

Joululahjoja miettiessä sain ajatuksen, että pitäähän kissoillekin olla jouluaattona omat paketit, kun kaikki ihmiset rapistelevat kuusen alla lahjojaan. Tuumasta toimeen ja virkkaamaan hiiri-pötkylöitä. Sisälle laitoin vanhan tyynyt täytteitä ja edelliskesänä kasvattamaani kissanminttua. Kissanminttu kasvoi hyvin ja kuivasin sitä talteen suuren karkkirasiallisen. Jokaiselle kissalle oma hiiripötkylä ja kaverin kissalle kanssa. (Kaverin kissalle menevästä "hiirestä" tuli kyllä porsaan näköinen.) Tämä piipertäminen virkkuukoukun ja kissanmintun kanssa räjäytti meillä pankin. Tällaista seurasi:
Jafariina vispasi hiiren kanssa silmät kiiluen. Kissavaltakunnan kuningatar-kissan arvokkuus oli muisto vain.

Luna Leukaparta etsi tassuihinsa hiiret kerran toisensa jälkeen vaikka yritin niitä piilottaa selittäen, että "ne on tarkoitetttu jouluaatoksi!" Seli, seli - kaikui kissanminttu-kuuroille korville. Luna ehti purra useamman hiiren hännän poikki ja jouduin korjailemaan joululahjojen häntiä.


"Pussin sanka hyppäsi kaulaan ihan vahingossa. Istuin tässä kaikessa rauhassa. - en minä hiiri-pötkylöitä katsonutkaan.."


Aamulla tuholaistiimi oli jälleen hiiri-pötkylöiden kimpussa ensi töikseen, jopa ennen aamupuuroa.

Mitenhän näiden hiiri-pötkylöiden kanssa selviäisi kunnialla jouluun saakka?

2 kommenttia:

  1. Näyttää toimivan! Olen myös saanut kasvatettua kissanminttua, ja se on kyllä niin parasta, tuoretta ja hullaannuttavaa. Minttuhiiret toimivat aina:)

    VastaaPoista
  2. Hih, no ainakan on selvästi mieluisia lahjoja kissuuksille tiedossa - jos nyt sitten kestävät jouluun saakka =)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!