sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Joulusukkia ja kakkuja

Red Dragonin organisoiman Joulusukkavaihto2011 on saavuttanut lakipisteensä, kun sukat on tehty ja vaihdettu ja kuvia saa julkaista. Minä sain ihanan upeat ohuet karkkisukat webalta. Kiitos, Weba!
Itse tein sukat Joulusukkavaihtoon Novita 7-veljeksestä, kun minusta sitä lankaa on vain niin mukava ja nopea neuloa. En osannut päättää väritystä, joten tein kokeeksi kahdet joulusukat vaihdellen lankojen sävyjä.

Lopulta päätin lähettää sukkasiskoksista nuo vasemmanpuoleiset, väreiltään vähän kirkkaammat sukat Neule-Kirpulle. Oikeanpuoleiset etsivät vielä itselleen sopivia jalkoja. Samaan tapaan kuin Tuhkimo-sadussa lasikenkä etsi itselleen sopivaa jalkaa. (Sukkiin taitaa vaan olla helpompi löytää sopiva jalka kuin lasikenkään.)

Joulun alla on kaikenlaista pientä ja suurta piiperrystä tehtävänä. Leivoin eilen perinteisiä taatelikakkuja itselle ja lahjaksi annettavaksi. Ja mitä tekivät karvaiset ystäväni?

Poika oli leikannut palasen kakusta ihan luvan kanssa, mutta kissat olivat kai tuumineet, että heillekin tätä houkettelevalle tuoksuvaa herkkua ja puraisivat palasia toisesta kakusta. Ja yksi kissa ponkaisi vauhtia kakun kyljestä matkalla ikkunapöydälle lintuja vahtaamaan, kun kakut olivat jäähtymässä leikkuulaudalla. Taitaa jäädä useampi kakku itselle syötäväksi ja lahjaksi menee vain yksi kakku, jos se on säilynyt yön yli ehjänä.

"Ai, minä vai?"

6 kommenttia:

 1. Ihania joulusukkia! Hih, vai kävivät kisut kakkuvarkaissa =) Kaikkea sitä. Meidän kissuus ei kakuista välitä, mutta hummusvarkaissa se on joskus käynyt. Ja sunnuntaina pölli leivän päältä kalkkunaleikkeen, kun vähän silmä vältti.

  VastaaPoista
 2. Mukava kuulla, että sukat ovat mieleiset. Kauniit sukat olet itsekin tehnyt. Hassuja nuo kissat. Meidän koira kävi piparivarkaissa viime vuonna, söi vaan niin paljon, että piti jo huolestua, mutta piristyi onneksi nopsaan.

  VastaaPoista
 3. Juu-u, Krista ja Weba, sellaisia ne karvaiset ystävät ovat. ;D Toivottavasti eivät vaan sairastu ruokavarkauksien tiimoilta. Mukavaa kun liityit lukijakseni, Weba, TERVETULOA!

  VastaaPoista
 4. Vai että kakkuvarkaita ;) Meilläkin kyllä saa eväitään vahtia, muuten voi pian olla joku ottamassa osansa. Ja mikäs siinä, kunhan tosiaan eivät sopimattomia söisi.

  Kuvan kissa ei ilmeisesti liity tapaukseen mitenkään, vai miten noin viaton ilme? ;)

  VastaaPoista
 5. Juu, Luna Leukaparta on itse viattomuus, kun jää kiinni pahanteosta...

  VastaaPoista
 6. Haa, vai kakkua teki mieli! Kyllä ne osaa... Meillä Jaakko maisteli kynttilää (ei ollut ilmeisesti hyvää, naamasta päätellen...)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!