keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Musti Murina Mamma

Eilen illalla sattui hassu tilanne, jonka onnistuin ikuistamaan. Kuulin olohuoneeseen saakka kummaa raapimista ja murinaa ja menin katsomaan saunaan. Tällainen oli tilanne:

Musti-Mamma oli yksityisasioilla kissojen vessassa (ulko-WC oli kisun mielestä ilmeisesti liian kylmä). Lapsukaiset Veikko ja Luna tulivat uteliaitten lasten tapaan etsimään äitiään.  Voilá - tilanne oli katettu! Musti on ollut Murina Mamma kesäisen neljän-viiden kuukauden reissuamisen jälkeen. Niinpä hän kertoi suureen ääneen murinallaan tyytymättömyytensä tähän tilanteeseen. Mutta minkäs teet pennuille, kun toimitus on kesken!

3 kommenttia:

  1. Kyllähän lasten nyt pitäisi vähän yksityisyyttä äiteelle antaa. Ei ihme, että meni murinaksi =)

    VastaaPoista
  2. Kukas sitä nyt haluaa katselijoita, kun on Toimitukset kesken! Vaan eipäs saa asiain tilaa muutettuakaan juuri sillä hetkellä. Ei se aina ole helppoa kissoillakaan, näköjään ;)

    VastaaPoista
  3. Niin, tällaista se on ihmismaailmassakin. Muistan miten lasten ollessa pieniä oli autuasta päästä yksin ja itsekseen Hotelli helpotukseen, missä kuninkaatkin ovat yksin, kun joku tuli hoitamaan välillä lapsia. Ja sittenkin pikkuisen pojan sormet näkyivät oven alta, kun lapsi halusi tulla äidin luoksen vessaan. Ei yltänyt poika avaamaan ovea pienillä käsillään, mutta sormet sopivat oven alareunasta kurkottamaan kohti äitiä ...

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!