keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Onko koira kotona?

Pakkasta on ollut jopa niin, ettei auton ovi auennut tänä aamuna. Ovi oli jäätynyt kiinni. Juoksentelin ympäri kiireissäni, hain sisältä muovipussillista kuumaa vettä ja hätyytin yöpukuista miestä apuun. Nuorimmaiseni laukaisi isälleen: "Vedätkö Supermanin kamppeet päälle?" Mies veteli jalkoihinsa kalsareita ja ulkovaatteita ja sitten - tadaa - naisen pelastuspuuhiin! Ja auton ovi aukesi. On joskus hyvä, että on talossa oma Superman. :D
Onko koira kotona?
Pakkasen vuoksi koirakin oli muutaman tunnin sisällä. Kissat tarkastelivat tilannetta turvallisesti portailta. Tällaisilla pakkasilla kissatkaan eivät viihdy ulkona. Kolme kissaa sitten riehuu sisällä, kaksi tappelee keskenään, jos ovat samassa huoneessa, ja yksi puree ja raatelee kaikenlaista mm. vessapaperirullia. Yksi vain nukkuu ja löntystää syömään, kun kuuluu ruuan ääniä. Musti oli sotkenut häntänsä jotenkin Fairyyn ja se piti pestä pois. Kissan hännän pesu vaatii ihmiseltä pientä temppuilua, voitte varmaan kuvitella! Onnistui lopulta.
Revittyjä vessapaperirullia on tällä hetkellä neljä kappaletta.

Neulonutkin olen. Tässä Novitan Rose Mohairista pitsineulepusero. Alunperin langasta piti tulla huivi, mutta huivin tekele oli liian leveä minun huivikseni ja niinpä tein siitä puseron. Käyhän se näinkin.

5 kommenttia:

 1. Hih, onpa hauska tuo kuva, jossa katit kurkistelevat portailla =) Meilläkään kissuus ei liiemmin arvosta lunta ja pakkasta vaan haluaa mieluummin pötköttää sylissä. Päiväsellä saattaa vähän riehua, jos ukkokulta on kotona leikittämässä, mutta syliin pitäisi päästä heti, kun menen kotiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kisut on suloisia, kun ovat ihmisen hyvänkipeitä oltuaan päivän itsekseen. :D

   Poista
 2. Oi, mitä mustavalkoisten kissojen juhlaa tämän blogin kuvissa näkyykään :) Sinulla vaikuttaa olevan koossa kaiken kaikkiaan mainio kissajoukkue!

  VastaaPoista
 3. Hyvä turvapaikka kissoilla - ja näkevät varmasti kaiken, mitä tapahtuu.

  Miekin kävin Novita-ostoksilla (mistähän syystä?) ja ostin harmaata Rosea. Nyt ei vielä ehdi aloittaa mitään, mutta joskus..

  Kiva ja pirteä pusero!

  VastaaPoista
 4. Mustavalkoista juhlaa meillä nyt sisällä onkin ollut pakkasilla, kun kaikki kuusi kissa pyörivät samoissa tiloissa. ;D Jolindha: tervetuloa lukijakseni!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!