keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Leluja ja lapasia

Paketti saapui Zooplussasta.

Hiiret kuin sillit purkissa.

Kissoille koitti onnen päivä.
Ensimmäisen tilauksen kunniaksi kissat saivat tervetuliais-lahjan. Iltaan mennessä molempien vihreiden hiirten höyhenhäntä oli jo syöty ja lelun vihreä naru imeskelty ja osittain irroteltu liimauksistaan.  Ihana lelu!


Luna on sekaisin kaikista näistä leluista.
Nyt on kissoilla pukuroita syötäväksi, hiekkaa ja leluja. Mitäpä muuta kissa voisi vielä toivoa? Silityksiä ja rapsutuksia, tietty.

Kirjoneulelapasia olen neulonut useita versioita etsien sitä oikeaa sydänkuvioista lapasta, jonka olin tehnyt vuosia sitten itselleni ja joka oli tietenkin kadonnut ajan saatossa. Kirjoneuleen mallia olen katsonut Suuri Käsityö-lehdestä 1/1997 lapsen villatakin kirjoneuleesta.

Näistä kolmet lapaset menevät tuohon Novitan Neulomon tempaukseen "12 lapasparia vuonna 2012".  Perustin uuden sivun näille tempaus-neuleille. Sieltä näkee jatkossa ne neuleet, jotka ovat tempasua vaille valmiita käyttöön.

6 kommenttia:

 1. Hihii, ihana tuo hiiripaketti =D Kyllä kisujen nyt kelpaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva väripläjäys tuo hiiripaketti. Ilmeisesti myös kissojen mielestä, koska hiiret ovat kadonneet jonnekin leikin tiimellyksessä. Liekö kisut syöneet ne hiiret?!

   Poista
 2. Kiva hiiripaketti! Ja selvästi hyviä hiiriä ;)

  Kylmä on täälläkin, välillä oli jo lauhempaa, mutta nyt pakkasta on taas likempänä 30 kuin 20 astetta... Onneksi kissoja ei haittaa, ne kun eivät muutenkaan ulkoile. Voin tosin kuvitella, miten teillä porukka kokeilee eri ovista, josko se vaikka ei olisi toisella puolella taloa yhtä kylmä kuin toisella :D Kissat ♥

  VastaaPoista
 3. Jospa tänään olisi jo vähän lauhempaa iltapäivällä. Aamulla oli vielä -30 astetta. Sama ralli ovelta toisella jatkuu vielä kissoilla. äh.

  VastaaPoista
 4. Kissojen riemu uusia saaliita tutkiessa on aina ihanaa katsottavaa - vaikka tosiaan harvemmin ne saaliit selviävät seuraavaan päivään asti hengissä. ;)

  VastaaPoista
 5. Jolindha, totta puhut. niin totta. Koirakin pureskeli kissan uutta vihreää hiirtä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!