keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Mittanauha-hullutus


Risto Reipas rakastui mittanauhaan. Sillä ei väliä minkä värinen nauha on, kunhan se ääntää kuten Mittanauha ja haisee kuten Mittanauha. Kissa etsii Mittanauhaa ensimmäiseksi aamulla ja viimeiseksi illalla ja juoksee oitis paikalle, kun Mittanauha ääntää kutsuvasti. Muut kissat eivät oikein ymmärrä Riston innostusta asiaan.
"Saan sen kiinni ihan justiinsa..."
"NO NIIN, tässä se nyt on!"
"Äh, karkasi taas."
"Mitä sä mölläät?"
Mittanauha haaveissa. Ja laatikossa sisällä.

8 kommenttia:

 1. Hihii, ihania kuvia Ristosta! Pitäähän sitä nyt kissallakin harrastuksia olla, taitaa Ristollakin olla taipumusta käsitöihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai taipumusta käsitöihin ... tuo ei kyllä tullut ensin mieleeni, mutta KYLLÄ, Risto Reippaan käsityö-innostuksestahan tässä taitaakin olla kyse! Heh.

   Poista
 2. Minäkin olen aina käynyt välillä lukemassa blogiasi, mutta nyt vasta liityin lukijaksi. Nuo kissasi ovat niin suloisia ja tuo lähikuva tassusta tuossa ykhäällä ihan mahtavan söpö!

  VastaaPoista
 3. Auli ja Enya: tervetuloa lukijakseni!

  VastaaPoista
 4. Vai mittanauha! Tekstiilityöt onkin jännittäviä. On lankoja ja levitellään kankaita! Joskus jopa pensseleitä ja pieniä suteja! Rajattomat harrastusmahdollisuudet kissoille(kin) ;)

  Meillä Friede rakastaa saksia. Ei voi leikata mitään, sen nätti naama on välittömästi tutkimassa. Ja se nuolee sitä metallia. Ompelutyöt meillä lopetettiin, kun sieppasin samaisen kissan suusta nuppineulan... Se vissiin tuntee kutsumusta pienmetallitöihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh huh, nuo metalityöt kuulostavat jo vaarallisilta.

   Poista
 5. Hienoja kuvia ja ihan hassu kissa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kisu on hassuna joka päivä, ei vain tule sitä aina valokuvailtua.

   Poista

Kiitos kommentistasi!