sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Naamailuhaaste

Just Kittying -blogissa oli jo kuukausi sitten haaste kissojen naamailuun liittyen. Hauska haaste ja päätin ottaa haasteen vastaan. Kaikenlaisten viivytysten jälkeen palataan naamailun pariin. Suurin osa kuvista on jo ennestään tuttuja, mutta joukossa on jokunen uusikin.

Aloitetaan vanha herra Viirusta, 13-vuotta tulee täyteen toukokuussa. Iän myötä Viirulle on tullut valkoisia partakarvoja ja kulmat ovat myös valjenneet.
Rapsut kelpaa aina
Ikäjärjestyksessä seuraavana oleva Jafariina ei ole lainkaan yhtä arvokas tapaus.
"Yak! mikä ohje."
Jafan varpaat taipuvat vielä suuhun, ei ole siis vielä vanha kissa.


 Risto Reipas on Jafan pikkuveli, vähän kummallinen sellainen. Välillä Risto Reipas toimii kuten lössykkä Jisto Jeipas ja välillä kissa on villi ja vapaa maailmanvalloittaja, joka huitelee kesät omillaan missä lie.
Jistoa väsyttää
"Mitä Jäbä duunaa?"

Villiytynyt Risto Reipas"Nyt en tykkää tästä."
"HÄivy!" 

Sitten vielä naamailee sisko ja sen veli: Luna Leukaparta ja Veikko. Molemmat palasivat kotikonnuilleen käytyään kauempana suuressa maailmassa. Eikä mamma halunnut enää laittaa pikkukissoja kolmanteen kotiin. Meidän kissanpennuilla on aina ollut palautusoikeus.


Luna tripillä lääkityksen jälkeen


"Mitä nää ihanat haisulit on?"

"En koskenut lankaan!"


"Ei mua saa löytää täältä lankataivaasta1"
Suloiselle ja söpölle ei voi olla vihainen.


Onnellinen Veikko
Naamoja kerrakseen


8 kommenttia:

 1. Olipas hienoja kissanaamakuvia! Aikamoinen kissalauma teillä(kin). Jisto on kyllä aikamoinen kolli! Painaa..?

  Koira meillä hullaantui langoista ensin, sitten kissat. Kun noita sukkia teen, yksi karvakasa toisen jälkeen käy kopasemassa, saisiko sitä isoa lankapalloa mukaansa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! No piti sitten punnita lössykkä-Jisto: tuloksena 5,6 kg. Himppa verran ylipainoa siis, kesällä varmaan hoikkenee kisuli.

   Lampaanvillalta tuoksuva lanka saa meidän perheen karvaiset jäsenet aivan sekaisin. Meneneekö tuoksu suoraan keskushermostoon vai mistä lie johtuu. Välillä joutuu ihan komentamaan karvatassuja irti MINUN langasta.

   Poista
 2. Kiitos kun osallistuitte tähän, teillä on ihania naamoja talo pullollaan. Risto Reipas chillaamassa vei ihan sydämeni. Vaikea kuvitella tuota lötköä rilluttelemassa läpi kesän. Missähän se rillureissuillaan chillaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihania on karvanassut! Risto Reipaan kaksoiselämä on edelleenkin mysteeri. Kotona hurmaava lössykkä ja persoonallinen chillailija ja maailmalla hän taas pitää villin elämänsä täysin omana tietonaan, ei antaudu edes juttusille vaikka näkisikin.

   Poista
 3. Ihania kisu-kuvia, oih tulee lapsuus mieleen kun kotona oli monta kissaa ja siellä oli Matti ja Maija samasta pentueesta.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matti ja Maija -kisut kuulostavat mukavilta. :-D
   Kyllä talossa pitää olla aina useampi kissa, ettei yhdelle tule ikävä. Ja onpahan mammalla aina joku siliteltävä, kun silitys-puuska iskee.

   Poista

Kiitos kommentistasi!