sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Sukkasadon ekat sukat ja etsintäkuulutus

Osallistun tänä vuonna sekä Kyjyyn että Sukkasatoon. Neulottu on, mut kun ei raportoitu. No, nyt raportoin Sukkasato 2014 Hillokellariin ensimmäiset sukat tai ainakin jalanlämmittimet (mihin kategoriaan lie tällaiset menevät?): valkoiset, pitsineuleiset joogasukat. Lankana Novita Nalle, puikot nro 3.
Jooga-harrastusta siis aloiteltu täälläpäin.

Etsintäkuulutus: Luna Leukaparta
 
Kissarintamalla on huolta. Luna Leukaparta -typy on ollut poissa kotoa jo kuukauden. Tämä neiti kun ei ole aikaisemmin ollut pois kotoa vuorokautta pidempään aikaa sitten sen jälkeen, kun hän palasi syntymäkotiinsa uuden omistajansa luota. Luna-neidistä ei ole nyt ollut havaintoja, ei myöskään naapurustossa. Pahoin pelkään, että Lunalle on tapahtunut jotain kohtalokasta: kisu on kohdannut ilveksen tai jotain muuta vastaavaa.
Luna Leukaparta
Kuvassa Luna tänä keväänä. Tältä hän näyttää, jos joku sattuu kohtaamaan. Kohdatessa Lunan ilmoitus tänne pikaisesti, Kiitos!

6 kommenttia:

 1. Voi hyvänen aika! Oletko laittanut katoamisilmoituksen www.karkurit.fi sivustolle, ja oletko kurkkinut samaiselta sivustolta, ettei Lunasta ole näköhavaintoja missään.
  Toivotaan että kissuli löytää kotiin ennen ensilumia!

  VastaaPoista
 2. Voi Luna-ressukkaa! Laita ilmoitus kuvan kanssa myös Facebookin Kadonneet/Löydetyt lemmikit -sivustolle. Joku on varmasti nähnyt jotain. Toivottavasti saatte neidin kotiin!

  VastaaPoista
 3. Kiitos vinkeistä, MeLike ja Mamma! Toivottavasti kissa-neito palaa kotiin pikapuoliin.

  VastaaPoista
 4. Ei ole mitään havaintoa Neiti Luna Leukaparasta. Mikä lie hukka/kettu/ilves kisuparan vienyt. On etsitty, kyselty, ilmoiteltu ja naapuruston viidakkorumpukin on rummuttanut, mutta ei mitään. Suru on puserossa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!